Planter

Planter

Muld KBH er en plantebutik i København, der ligger på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg. I plantebutikken er der altid mange forskellige planter at vælge imellem, og der kommer nye planter i butikken ca hver uge. Butikken indeholder mest grønne planter, men du kan altid komme ned i butikken – eller kontakte online – hvis du har en helt speciel plante du er blevet forelsket i, så skal vi gøre vores bedste for at skaffe den.

Julie midt i junglen.

Økologi og bæredygtighed er en vigtig del af butikken, og der vil året rundt være et større eller mindre udvalg af økologiske planter, afhængig af årstiden. Ligeledes vil vi forsøge at fylde butikken med planter der er vokset op i Danmark.

Inden du kommer ned i butikken for at finde din nye plante, er det en god ide at beslutte, hvor den skal stå. Skal den fx stå i et vindue, der vender mod nord eller et vindue, der vender mod syd – eller hænge over din seng? Det har nemlig betydning for mange planters trivsel, og det kan også hjælpe din trivsel. Forskellige planter har forskellige egenskaber, og egner sig godt til fx dit soveværelse, og din søvn. Butikken har en potte-om-station, så vi hurtigt kan få dine nye planter i lige den krukke du godt kan lide.

Sammen kan vi finde de planter, der er perfekte til dine forhold og livsrutiner. Grønne vækster skal bringe glæde, ikke stress.