Blomster

Blomster

Økologiske Georginer/Dahlia

Hos Muld KBH behøver det ikke kun være buketter der købes for at bringe friskhed og farve ind i hjemmet. Enkelte stilke eller bundter kan også bringes med hjem.

Økologiske blomster

Økologiske markblomster.

I sommerperioden har vi fyldt butikken så meget op som vi kan med økologiske markblomster og danske sommerblomster, primært fra vores samarbejde med Brede Havekiosk, der har en økologisk mark nær Hillerød.

Buketter

Hos Muld KBH bevæger vi os væk fra de små runde og stramme buketter og inviterer i stedet mere vilde og autentiske buketter ind i københavnernes hjem. Ideen er at hylde og værdsætte den enkelte blomst mere, eller gøre det grønne til en del af buketten og anvende det som andet og mere end fyld.

For et bedre indblik i de buketter, der kommer ud fra butikken, så besøg vores Instagram eller Facebook side under samme navn, Muld KBH.

Levering

Vi bruger By-Expressen til levering i København – det er friske cykelryttere, derfor er det begrænset hvor langt vi kan komme med sagerne. Det er muligt at kontakte butikken for en forsendelse af fx planter og vin, hvis man bor længere væk – så vil det foregå på den mere klassiske måde; med postbudet.